Om Tango

TANGO är ett konsultbolag specialiserat på design, inredning och försäljning av möbler och belysning.  Företaget etablerades 2002 och drivs av Gunnar Forslund och Ingrid Forslund. Tillsammans har vi lång erfarenhet, stor kompetens och mycket fina kundreferenser.

Vi inreder arbetsplatser och kontor, personalrum, konferensrum, utställningar, restauranger och hotell i samband med renovering och nybyggnation. Vi erbjuder planlösningar, designförslag och illustrationer i 3D, möbleringsförslag, färgsättning, materialval och är är kända för vårt sätt att ta fram profilerande och säljande miljöer. Ni kan även anlita oss för privata uppdrag, allt från planlösningar, köksritningar och färgsättning till trädgårdsdesign med skalenliga ritningar, växtval och belysningsförslag.

Tangos nätverk i branschen är mycket stort och vi har gott samarbete med många hantverkare, byggföretag, finsnickerier, skylttillverkare och grafiska formgivare. Vår bredd är det som gör oss unika; allt från försäljning av möbler till kompletta inredningsuppdrag -skräddarsytt för ert företags profil.                                   

Vi är lyhörda för våra kunders önskemål men gillar även att överraska med nytänkande idéer. Vi är kreativa, engagerade och pålitliga. Oss kan ni lita på helt enkelt. Det är det som är vår kvalitetsstämpel.